Vendégkönyv

11 Responses to “Vendégkönyv”

 1. Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást. Ennyit még soha sehol nem ittunk úgy, hogy másnap ne legyen “másnap”. :-)
  Isten segitsen tovább utatokon!

 2. Rabóczki István says:

  Nagyon kellemes élménnyel gazdagodva érkeztünk haza a panyolai pálinka kóstolásról. A színvonalas programot, vendégszeretet ezúton is köszönjük, ajánlva másoknak is.

 3. Kiss Gyuláné says:

  Nagyon szép a honlapotok.Nagyon nagyon jó volt a kedvenc müsorvezető, riporter Vujity Tvritko könyvbemutatója.Jó lenne ha lehetne még vele találkozni, miután elolvastam a könyvét és néhány kérdést feltenni!

 4. Ganyuné Szilágyi Ágnes says:

  Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást!
  Az Arany Alma pálinka “1. díjat” nyert a kóstolásiankon.
  Szeretettel ajánljuk mindenkinek, hogy látogasson el Önökhöz.

  FrieslandCampina Mátészalkai Tejüzem munkatársai.

 5. Ajánlom mindenkinek jobb mint a zsindelypálinka ize zamata harmonikus , kiváló , tapasztalat eredménye kiváló pálinkának .
  üdv
  Horváth Andor József
  Culinary executive chef

 6. Ferenczi András says:

  Köszönjük a kedves fogadtatást.
  Rendkívüli élmény volt számunkra, hogy bepillantást nyerhettünk a pálinkafőzés folyamatába, és megismerhettük a mögötte álló lelkes csapattal. :)

  További sok sikert kívánva:
  Ferenczi András és Ágnes, Csüdör Ákos, Szabó József

 7. Szaplonczai Csaba says:

  Nagyon kellemes élményekkel gazdagodtunk a panyolai főzdelátogatásunk során, mind az étkek, mind az italok és nem utolsó sorban a pálinka-ismeretek tekintetében. Nagyon köszönjük az élvezetes bemutatót és a kalauzolást Zsuzsának és a főzőmesternek. Biztosan vissza fogunk térni, talán addigra már hétvégén is tudunk majd vásárolni a jobbnál jobb termékekből (ehhez javasolnánk a bolt nyitva tartását a hétvégi kóstolók idejére is időzíteni!).
  Csak bátran tovább az új ízek felé. Sok sikert kívánunk

 8. Török Zsolt says:

  Egy legény élet zárult le itt, mivel itt kezdődött a legénybúcsúm.
  Feledhetetlen élményekben részesült a csapat, amit azóta is emleget mindenki.
  Nagyon szépen köszönök mindent.
  Nincs pálinka, csak a Panyolai.

 9. Ágnes says:

  Egy különleges előadás után másik csoda várt ránk-Panyolai pálinka,mely tisztasága,illata, ereje kiváló. Készítettem belőle gyógynövény-kivonatot ,amely meggyógyította napokozta sebeimet,allergiámat.Feketeribizlit gyömöszöltem bele-ez kortyonként az emésztésemet javította és fáradtságomat enyhítette, lelkemet gyógyítgatta.Köszönet a tanulságos előadásért Tvrtkónak!Panyolai pálinka, Tvrtko sok sikert, viszontlátásra! Barátsággal,Ágnes!

 10. Gábor says:

  Sok sikert!!

 11. Dávid Makai says:

  Köszönjük a szíves vendéglátást, noha bejelentés nélkül érkeztünk. A kostoló egy igazi élmény volt, főleg az Aszaltsziva eszenciával koronázva. Ajövőben biztosan felkeressük a Szilvórium kincseit. Addig is visszük jóhíretek Nyugat – Magyarorszáron .

Leave a Reply